maandag 30 juni 2003


Eerste afspraakje in Bali

schimmenspel met wayan kulig poppen, typisch voor BaliZaterdag postte ik een berichtje via internet of er mensen geïnteresseerd waren om met mij een auto met chauffeur op Bali te huren. Dat zou enerzijds de kost drukken, en mij anderzijds toch een veiliger gevoel geven. Een hele dag op stap met dezelfde chauffeur in the middle of nowhere zag ik niet echt zitten.

Gisteren (zondag) kreeg ik al bericht van 4 Nederlanders die twee dagen later dan ik in Bali aankwamen en best met mij wilden samenreizen. Als bonus vertelden ze mij dat 3 van hen de taal goed machtig waren en ze flink konden onderhandelen.

Mailtjes werden heen en weer gestuurd en ondertussen heb ik een adres waar ik zaterdag om 11 uur (niet ver van Nusa Dusa) in Bali verwacht word.

Vandaag niet veel meer gedaan dan de typische vakantie-aankopen : nog wat medicatie (Touristil, ontsmettingsmiddel), T-shirts, een bijkomende geheugenkaart voor in mijn digitaal toestel en voor de rest van de dag alleen maar lichtjes zenuwachtig geworden.

L'je ziet het allemaal aan en is er heel gerust in. "Het wordt een onvergetelijke reis", moedigt hij mij aan.

Een sms-je vanuit Indonesië naar België kost 30 cent en internetcafé's zijn er in overvloed. Het contact met het vaderland zal dus nooit echt ver weg zijn.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...