zaterdag 17 oktober 2009

na een bezoek aan Leuven


kwamen we gewoontegetrouw terug met zakken boeken. We waren met de trein en onze armen begaven het zowat onder het gewicht. Voor één keer had hij het meeste boeken gekocht.
De voorraad Karin Slaughter is ondertussen aangevuld. Prima bedlectuur, al lukt het soms niet om het licht uit te doen omdat ik persé verder wil lezen. Ik kreeg de tip van Julie, toen ik zuchtte dat het spijtig was dat ik afscheid moest nemen na meer dan duizend bladzijden van Stig Larsson.

Andere boeken hebben voornamelijk te maken met mijn werk al zitten er ook leuke hobbyboeken bij als eentje over Amigurumi. (Wie nieuwsgierig is moet maar eens klikken). Dat ik weer veel plannen heb en veel te weinig tijd zal ook blijven over de gerealiseerde projecten uit dit boek

1 opmerking:

Roelien zei

Hee Kaat,

Ik moet ook maar eens aan die Stig Larsson: ik heb er nog niks van gelezen en zie dat hij met 2 of 3 boeken in de top 10 staat.
Bedankt voor je reactie op mijn blog trouwens, leuk om te lezen dat we van hetzelfde jaar zijn en heel toevallig dat je kinderen Roel en Lien heten...
Kom vast nog eens bij je buurten, groet Roelien

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...