zondag 4 januari 2015

Week in beelden

Het lijf In mijn zoektocht naar gezonde fastfood : de banaenhavermoutcake ! Heel erg tevreden over, ik gooide eieren, melk, zelfrijzende bloem, havermoutvlokken, suiker en een snuifje zout allemaal samen in een kom tot ik een mengsel had 'dat er op trok'.  Met maten en gewichten heb ik dus niet gewerkt. Hoe dan ook : dit is een terugkomer ! Prima om mee te nemen naar het werk !


AfzienAfzien is zeker een te groot woord, maar ik heb het niet op de winter en zeker al niet op z'n korte dagen. Gelukkig gaat dat veranderen, de dagen gaan weer lengen ! 

UitstapWe waren van plan om naar de Winterefteling te gaan en zijn uiteindelijk bezweken voor Winteravonden in Bokrijk. Op de site ziet het er heel goed uit maar wij waren niet zo enthousiast, ondanks het feit dat we verder wel fans zijn van Bokrijk.  Laat ik mij nooit meer ompraten door het lief ! 


Verder was het een kalme week die ik vooral doorbracht met veel lezen. Pikkety en Haruki Murakami. Ik denk samen goed voor meer dan 1600 bladzijden, dus ik ben er nog wel even zoet mee. 

Het lief begon het jaar met een waar affront. Gelukkig kon hij er (naderhand) toch mee lachen ! Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...