donderdag 28 augustus 2003


geografie

Straks rijd ik met mijn nieuwe (joepie) autootje terug richting Leuven. Ik heb meteen mijn persoonlijk record gebroken wat betreft nachten buitenshuis verblijven. De voorbije 2 maand heb ik amper 15 keer (of iets minder) in het eigen bed geslapen. Uiteraard was er het verblijf in Bali, maar na Bali heb ik de weg naar mijn (eigen) huisje nooit meer goed gevonden. Het was zo erg dat ik wellicht zelfs mijn vrienden daar niet meer terug gevonden heb.

Ondertussen had ik mijn stek op diverse plaatsen waar ik heel erg thuis was/ben. Ondanks 16 jaar (of meer ?) Leuven zijn de Westvlaamse klanken in mijn taal weer heel sterk. Ziek van heimwee ben ik geweest. Niet wetend waar mijn thuis en leven is. Niet wetend of ik verder het pad moet gaan van mijn werk en leven in Leuven of dat ik kiezen moet voor een ander pad met waarschijnlijk andere mensen die de hoofdrol zouden spelen.

Het regent hier druk en het zal in Leuven wel niet beter zijn. De zomer is gedaan en ook het uithuizig zijn. Maanden vakantie zijn voorbij en ze hebben mij getekend, zij het niet in negatieve zin.
Heel wat emoties zijn door mij gegaan, opnieuw serieuze beslissingen gemaakt meestal zonder mensen rond mij heen. Ik kan heel stil zijn als het over ernstige dingen gaat.

Straks neem ik de auto en kom ik terug.
Een mijlpaal.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...