zondag 3 augustus 2003



Het cultuurjaar begint ... bijna !

Hooverphonic Daarnet de reservatielijst ingevuld voor Cultuurcentrum Leuven. Je moet er echt als de kippen bij zijn, anders kan je een mooi plaatsje wel vergeten.
Ik vind dit een jammerlijke evolutie, want het komt wel voor dat ik door werk- of andere omstandigheden uiteindelijk niet kan gaan, en uitzien naar iets is wel leuk, maar een jaar op voorhand plannen ?

Hoe dan ook, staan al aangekruisd op mijn lijstje : Proust 1 en 2 (nu maar hopen dat ze gezond en wel zijn, gezien ik al 3 pogingen ondernomen heb maar zij verstek lieten gaan !), God en Tolstoi van het Zesde Bedrijf (alles wat ik gezien heb van hen is gewoonweg PRACHTIG !) , en verder een concert van Hooverphonic en Scala on the Rocks. Wellicht komt daar ook nog D.A.A.U. bij.

Echte fan van het Leuvense Cultuurcentrum ben ik niet, - wegens heel slechte ervaringen - dus nu maar wachten op de programmaboekjes van 't Stuk. En oef ! Daar hoef je tenminste geen jaar op voorhand voor te reserveren !

Meteen ook aan het browsen in de KULeuven programma's om mijn vakprogramma samen te stellen. Tel daarbij nog veel sport en tja, de conclusie blijft dezelfde : ik heb 36 uur per dag nodig !

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...