zaterdag 25 oktober 2003


what (not) to wear


Nieuw boek hier : wat moet ik aan ? Eigenlijk gewoon een grappig boek en het doet mij vooral denken aan de hilarische BBC-serie waarbij een door vrienden aangebracht 'slachtoffer' als 'slecht gekleed' werd aangeduid en bijgevolg zo'n 2500 euro kreeg om eindelijk eens goed gekleed te worden.

Trinny Woodall en Susannah Constatine gaven het slachtoffer vervolgens advies wat zij - gezien haar niet perfecte lichaamsvormen - al dan niet kon dragen. Het advies was altijd : accentueer wat goed is, verdoezel wat slecht is.

Het leukste was echter wanneer het slachtoffer, met de adviezen in het hoofd en 2500 euro rijker, door een verborgen camera werd gevolgd. W&C volgden via deze camera's hun slachtoffer tot het zo erg werd dat ze moesten ingrijpen en pront de auto namen naar het kleedhokje en schreeuwden alsof de vrouw in kwestie een moord aan het begaan was.

Grappig is het anders wel, of wat dacht u van volgende terminologie : waterballonnen (grote borsten), een niet goed gevuld condoom (zonder borsten in een jurk) en zadeltassen (brede heupen).

2500 euro zorgeloos kleren kopen. Het lijkt mij wel wat. Tenminste als W&C zich een béétje bedaard houden ...

Wil je zelf weten wat je al dan niet staat, dan lost deze test natuurlijk ook veel op ...


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...