zaterdag 31 mei 2003



Zomers ontbijt doet pc vergeten

nieuwste ontbijtrage hier !Sedert de tropische temperaturen hier is het mij al twee keer overkomen dat ik pas na de middag mijn pc'tje gestart heb. Dat is een waar wonder omdat ik gewoontegetrouw uit mijn bed stap, knop inschakel van de pc (wat een lange boot-tijd !), en dan naar de badkamer ga. Nog voor het ontbijt lees ik dan de binnengelopen mails en de digitale versie van de krant.

Maar dankzij de combinatie van goed weer en vakantie, ben ik de dag al een paar keer (vroeg) begonnen met ontbijt in de tuin en lekker lang lezen buiten.

Toch breng ik veel tijd voor dit kameraadje door, zeker nu ik plots in een soort digitale vriendenkring terecht gekomen ben waar allerlei mensen mij tips geven voor mijn aankomende reis. Ik besef best dat het behoorlijk eentonig wordt voor de loglezer hier, maar die kan ik gerust stellen, er komt een aparte website, heel anders van 'structuur' dan de weblog trouwens.

Het mooie weer en de komende zomervakantie maken het mij wel bijzonder moeilijk om te werken. Gelukkig valt dat momenteel mee, maar mijn hele lijf wil ontspannen en genieten, genieten en nog eens genieten en ik kan mijn hersentjes maar moeilijk tot enig wetenschappelijk werk verleiden.
Hongerig zijn ze wel : literatuur, tijdschriften, het gaat er allemaal in...
Tot het iets met mijn werk te maken heeft ...

Reageer

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...