zaterdag 12 juli 2003

Isn't life great ?

Vandaag had ik ronduit last om mijn hoofd recht te houden en het niet continu in mijn bord voor me te laten belanden. Ook mijn schouder deed heel erg pijn maar daar heeft de plaatselijke apotheker wel wat op gevonden : het Aziatisch wonder dat Tiger Balsem heet, en het leek nog te werken ook. 1 euro voor een grote portie van het goedje.
Tijger balsem

De rest van de dag heb ik de westerse snob uitgehangen, lees : Mac Donalds (met zicht op zee), Haagen Dagz (met navenante Europese prijzen) en daarna Mattahari (groot warenhuis). Op de terugweg heb ik nog 3 topjes gekocht ( je zweet je hier te pletter) en ik kan alleen maar zeggen dat ik mijn zus verschrikkelijk mis want die kon pas onderhandelen ! Iedere keer ik iets koop aan zo'n stalletje blijkt het veel goedkoper te zijn in het warenhuis en ik denk niet dat dat normaal is.
Anderzijds gun ik het die mensen. Hun inkomsten zijn de dieperik ingegaan omwille van de aanslag vorig jaar.

deze stelt de goeie voor !Toen ik daarnet mijn dagen overliep zag ik tot mijn grote schrik dat ik nog welgeteld EEN vrije dag heb, Nu hou ik eigenlijk niet van die vrije dagen, maar het confronteerde me met het feit dat ik hier niet eeuwig ben. Ik heb nog even gedacht om mijn verblijf te verlengen tot mijn zusje kwam, maar zij komt pas binnen een kleine twee weken en die tussentijd is mij even te lang.
Morgen ga ik naar het Waterbomb park en ik heb heel grote verwachtingen te zien aan de foto's op de brochure. Maandag is het raften en dinsdag, eindelijk de lang verwachte vulkanentocht al waar ik ook kennis zal maken met de verschillende batiktechniken en oef oef oef de beroemde Balinese dans zal meemaken. Het is niet de Ramayana vertelling, die duurt vele uren, maar de voorstelling van een gevecht tussen de goede en de kwade geesten hier.
En echt, demonen liggen hier overal op de loer !

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...