woensdag 19 november 2003



bloggen


Behalve dat ik hier bijna dagelijks een gedachtje drop, volg ik ook de log van enkele andere bloggers. Een paar ken ik persoonlijk, hun log is soms aanvulling op gedeelde ervaringen, soms leert het mij die andere uit een andere hoek kennen.

Maar de meeste ken ik dus niet 'in levenden lijve'. Toch blijken ze na maanden wel in mij te leven, merk ik dat ik mij soms bij de vaat afvraag : hoe zou het nu met die of die zijn ? Wanneer een blog plots uitvalt en daar een kleine vermelding tussendoor staat dat er iets medisch gebeurd is, dan word ik zenuwachtig en wil ik eigenlijk een kaartje sturen naar de weblogger, zo vertrouwd voel ik bij hem.

Maar ik weet natuurlijk niets van die ander behalve zijn geschrijf.
Van eentje stond ik op het punt om af te spreken omdat hij ook van Leuven bleek te zijn. Tot ik tijdens een concert merkte dat hij zo goed als naast mij zat. Ik herkende hem van zijn webcam en foto's. Hij had mij nog nooit gezien dus knikte gewoon vriendelijk goeie dag.

Zou ik zeggen dat ik .... eu dat ik 'Kaat' ben ?

Ik heb het niet gedaan toen. Maar moest het nog es voorvallen ... dan trakteerde ik hem direct op een koffie in zijn meest geliefde koffiehuis... Tja, dat weet ik immers ook.
Van zijn blog natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...