zondag 23 november 2003


Grrr.... die muis !


De komende week zit barstensvol leuke dingen. Morgenavond lekker etentje met vriendin in Lukemieke, hét vegetarische restaurant van Leuven. Overmorgen raken 'de vrienden' van overal en van ver in het verleden eindelijk weer bij elkaar. Om vrij toevallige redenen hebben we elkaar veel te lang gemist. T. zal er dus niet bij zijn (T.,lees dit als : kom terug !).

Woensdag is cultuurdag, De Volle Tent. Heel Leuven wordt ondergedompeld in dans, zang, theater, film enzovoort. Het meeste zelfs gratis. Ik begin mijn dag met Bar, "Een verhaal over een stad, over herinneringen, teruggaan in de tijd om vooruit te komen, om niet te vergeten. Wat komt er na de gekte, na het verzet, de chaos en de euforie ?" Daarna ga ik naar de film "Promises" over Israëlische/Palestijnse kinderen, pik dan even de tentoontstelling 'Womb' (Dirk Hendrickx) mee, om tegen 17.30 present te zijn bij Tom Helsen. Ik eindig de dag met een dansvoorstelling.

Donderdag wordt het West-Vlaanderen en vrijdag ... staat nu nog maagdelijk in mijn agenda, maar lang duurt dat niet.

Vandaag heb ik, zoals veel op zondag, behoorlijk hard gewerkt. De nieuwe website die ik voor het werk wil maken staat op papier. Ik ben, wat ICT betreft, van de oude generatie, het moet toch altijd op papier beginnen. Als ik het uit ongeduld onmiddellijk op de pc doe, dan zie ik door het bos de bomen niet meer en werk ik maar wat zonder doel.
Vreselijk is wel dat mijn muis het niet doet, die wil nog enkel naar boven en naar beneden. Met een programma als Dreamweaver is dat niet te doen, je moet daar continu klikken. Het ding geopereerd maar het blijkt ten eeuwigen dage gehandicapt.
Weinig resultaat dus.

Er moest een spoedopvang voor pc's en toebehoren zijn !

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...